11 May, 2010

Hurra for Kristi mini-himmelfartsferie

 
Posted by Picasa
The Majord Oak i Sherwood skoven. Robin Hood er lige om hjørnet.

Vi er på vej til England.

Efterårsferien var en feriedag kortere, så derfor har børnene en fridag på fredag efter Kristi Himmelfart. Vi kan derfor tillade os at holde miniferie med indlagt fødselsdag.

Vi plejer at bruge sådan et lille ophold til at smage champagne med nogle folk - det skal vi også denne gang - og så skal vi prøve nogle engelske ting.

Planen lyder på Warwick Castle ved Coventry, underjordiske grotter og besøg hos gode engelske venner, der bor midt i mellem Sherwood-skoven og Lincoln i Midtengland. Mellem Robin Hood og Magna Carta. Det er da Good Old England, og denne kender børnene til Robin Hood fra Disney, hvilket er et udmærket udgangspunkt for historiefortælling af den underholdende slags.

Min søster har lovet at lave engelske sandwiches, en kunst hun mestrer efter et års ophold i et spejdercenter, og vi skal have investeret i en rigtig engelsk fødselsdagskage. Vi så typen for tre år siden, og sønnen på syv i morgen kan stadig huske model brandmandskage. Jeg håber-håber-håber, at den stadig findes i en version, der kan købes for menneskepenge.

 
Posted by Picasa
Sådan ser en ægte brandmandskage ud, i hvert fald i Oxford, hvor vi så den i 2007, og det er altså et syn, der har sat sig godt fast i hjernevindingerne. Flot hvad?

Jeg glæder mig til at drikke "a nice cup of tea". De er bare bedre i England. Jeg fatter ikke hvorfor. Jeg kan købe den samme te, lave den på samme måde, men den smager stensikkert aldrig ligesom i England.

Vi skal også øve os lidt i at sige "Let's go" og "Hello Sweetie", og købe engelsk slik til uddeling, når vi er tilbage i landsbyskolen på mandag.

Hip hip hurra for miniferier.

 
Posted by Picasa
Robin Hood lever. Nej... det er Alain, der demonstrerer hidtil ukendt talent ved The Majord Oak i Sherwood, november 2005.

1 comment:

Louise said...

Jamen, så happy kristi flyvfartsferie! Vi vil tage til DK i weekenden, hvis ellers en vis askesky ikke igen skal lave ravage i vores rejseplaner.
Louise